Cirkolex kapi

Dodatak ishrani
Cirkolex kapi su prirodan preparat sastavljen od mešavine ekstrata divljeg kestena i ekstrakta biljaka sa područja netaknute prirode u istočnoj Srbiji – Homolje, Rtanj, Stara planina.
Cirkolex kapi doprinose zdravlju vena i zdravoj cirkulaciji krvi.
Blagotvorno deluje na prokrvljenost svih organa.
Korišćenjem CIRKOLEX kapi zbog bolje cirkulacije krvi, tegobe se umanjuju tako da se povećava radna sposobnost u fizičkom i mentalnom smislu. Olakšano je kretanje i razmišljanje. Nestaje spazam mišića, osećaj umora, gube se bolovi i otekline u nogama kod problema slabe cirkulacije, proširenih vena i vrši se regulacija niskog krvnog pritiska.
Image

Cirkolex kapi

su prirodan preparat sastavljen od mešavine ekstrakta divljeg kestena i biljnih ekstrakata sa područja netaknute prirode u istočnoj Srbiji – Homolje, Rtanj, Stara planina. Cirkolex kapi doprinose zdravlju vena i zdravoj cirkulacije krvi. Bolja prokrvljenost svih organa omogućuje povećanje radne i mentalne sposobnosti. Kretanje je olakšano, tegobe se umanjuju, nestaje spazam mišića, osećaj umora, gube se bolovi i otekline u nogama kod problema slabe cirkulacije, proširenih vena, jačaju se krvni sudovi i reguliše niski krvni pritisak. Mogu ih koristiti i zdrave osobe pogotovu pre fizičkih ili mentalnih napora.

NAMENA: Namena Cirkolex kapi je da omogući kvalitetniji život kako zdravim, tako i osobama sa problemima zbog smanjene cirkulacije kao što su: hladni ekstremiteti, trnci u prstima, bolovi u mišićima listova nogu, otekline na nogama, proširene vene, vrtoglavica zbog loše cirkulacije, umor, težina u nogama, usporeno kretanje, slabija koncentracija. Cirkolex kapi kod većih mentalnih i fizičkih opterećenja kao što su učenje i naporni treninzi omogućuju veću koncentraciju, bolje učenje, manje zamaranje, nestanak bolova u mišićima i smanjenje otoka nogu. Rezultat korišćenja Cirkolex kapi: Povećavanje prokrvljenosti svih organa, smanjenje simptoma koji se javljaju kod oboljenja vena, kao što su: proširene vene, bol, umor, otok nogu, edem, smiruje upalne procese, povećava čvrstinu krvnih sudova.

Doziranje i način upotrebe

U zavisnosti od simptoma i vrste bolesti zavisi i dužina korišćenja kapi. Preporučuje se 10 do15 kapi rastvorenih u malo vode 2 do 3 puta dnevno pre obroka. Zbog svih sastojaka koje poseduju CIRKOLEX kapi, u cilju jačanja imuniteta mogu ih koristiti i zdrave osobe. Kod zdravih osoba dovoljno je uneti 15 do 20 kapi rastvorenih u vodi na nekoliko dana.

SASTAV: CIRKOLEX KAPI su mešavina biljnih ekstrata biljke: Aesculus hippocastanum, Melilotus officinalis, Achillea millefolium, Rosmarinus officinalis, Menthe piperita, Calendula officinalis. Hemijski sastav: Sadrži glukozide, kumarine, organske kiseline, molibden, selen, escin (komponentu koja stabilizuje zidove venskih krvnih sudova), flavonoide, vitamin K, vitamin C, kalijum, natrijum, smole, stereole, gorku materiju ahilein (za jačanje snage), tanine, ruzmarinska kiselina (jako moćan antioksidans), karotinoid, saponin, polisaharid.

KONTRAINDIKACIJE: CIRKOLEX kapi su kontraindikovane samo u slučaju preosetljivosti na neki od biljnih sastojaka u preparatu.

NEŽELJENA DEJSTVA – NUSPOJAVE: Vrlo retko, moguća je pojava alergijskih reakcija i blagih gastrointestinalnih tegoba. U slučaju pojave bilo kakve preosetljivosti na neki od sastojaka, treba odmah prekinuti sa korišćenjem proizvoda.

NAPOMENA: Proizvod sadrži alkohol i nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti. Ne koristiti u toku trudnoće, dojenja, kod osoba mlađih od 18 godina, zajedno sa antikoagulansima, u oboljenjima jetre.

NAČIN ČUVANJA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od svetlosti, van domašaja dece.

PAKOVANJE: bočica 50ml.

ROK UPOTREBE: označen na pakovanju.

Proizvođač:
Energoprodukt d.o.o.
IveAndrića 15
19210 Bor, Republika Srbija

Nosilac upisa u bazu podataka ministarstva zdravlja Republike Srbije:
Energoprodukt d.o.o, Ive Andrića 15, 19210 Bor, Republika Srbija

Zemlja porekla: Republika Srbija
Broj i datum upisa u bazu podataka ministarstva zdravlja Republike Srbije: 18776/2021 od 24.05.2021
Image
Lovom se bavim više od 50 godina. Zadnjih godina sam počeo da posustajem, pojavljivali su se bolovi u mišićima, sporije sam se kretao, sve više sam se zamarao, noge su mi oticale. Lov je počeo da mi bude opterećenje. Prošle godine sam čuo za Cirkolex kapi. Na nagovor prijatelja počeo sam da ih koristim. Verujte od tada kao da sam novi čovek. Mnogo lakše se krećem, nema bolova i težine u nogama, otoci na nogama su splasnuli i što je najvažnije skoro da se i ne zamaram. Lov mi je ponovo postao zadovoljstvo. Cirkolex kapi su spas za nas.
Volim baštu i volim kada ima šta da se ubere. Godinama mi rad u bašti nije predstavljao problem. Unazad nekoliko godina, počeli su da mi trnu prsti, da se teže saginjem, pojavili su se bolovi i otoci u nogama i mnogo češće sam se zamarala. Rad u bašti mi je padao sve teže. Ali kada se najmanje nadate pojavi se rešenje. U toku godine čula sam za CIRKOLEX kapi. Počela sam da ih koristim. Bolovi u nogama su prestali, otoci splasli, mnogo lakše se krećem i gotovo celi dan radim a da se ne zamorim. Vidite kako izgledam. Sada sam zadovoljna i preporučujem svima koji imaju tegobe sa cirkulacijom da slobodno probaju Cirkolex kapi.
40 godina radim na gradilištima u vrlo nepovoljnim uslovima, leti i zimi. Učestvovao sam u izgradnji velikog broja rudnika i industrijskih postrojenja. Naporan rad je ostavio traga po moje zdravlje. Počeo sam mnogo da se zamaram, noge su počele da otiču, postale su teške sa bolovima u listovima i bolovima u krstima. Na bilbordu sam video reklamu za CIRKOLEX kapi. Počeo sam da ih koristim i zahvaljujući njima situacija je mnogo bolja. Noge više ne otiču, bolovi su prestali, kretanje mi je olakšano, zamora nema i ako radim po čitav dan. CIRKOLEX kapi su za svaku pohvalu.
Image

Kontakt

Energoprodukt d.o.o. Ive Andrića 15 19210 Bor

Tel/viber: 063 10 22 616

Tel/fax: 030456210

e-mail za poručivanje: cirkolex@gmail.com

Poručivanje:

Energoprodukt d.o.o. Ive Andrića 15 19210 Bor
Tel/viber: 063 10 22 616
Tel/fax: 030456210
e-mail za poručivanje: cirkolex@gmail.com

CENA: 2700,00 RSD
SADA: 1350,00 rsd 1 kom
1200,00 rsd 2 do 5 kom
990,00 rsd više od 5 kom.
Besplatna isporuka

CIRKOLEX kapi su registrovane kod Ministarstva zdrvalja u registru suplemenata posle 8 godina ispitivanja.

Broji datum upisa u bazu podataka ministarstva zdravlja Republike Srbije: 18776/2021 od 24.05.2021

Najbolje rezultate CIRKOLEX kapi su pokazale u:
- gubitku oteklina na nogama,
- smanjenju osećaja težine i bolova u nogama,
- umanjenju proširenih vena,
- prestanku trnjenja u prstima,
- povećanju pokretljivosti i kondicije,
- boljoj koncentraciji.
Image

Informacije

Za sve potrebne informacije obratite se na telefon +381 (0)63 10 22 616